Mijn doelen voor 2017

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Er zal dit jaar weer een hoop dingen gebeuren. Het zal nog niet het jaar worden waarin ik op mezelf ga, maar wel een jaar dat daar deels van in het teken komt te staan. Op een andere manier dan de afgelopen jaren. Ook wil ik dit jaar aan mezelf werken, want het zou toch wel fijn zijn als ik mezelf nog beter kan accepteren dan afgelopen jaar. Maar ook bloggen mag niet in het rijtje ontbreken, want ik heb dit jaar nog een hoop berichten te schrijven als ik het ooit allemaal online wil hebben. Dit jaar zal ook in het teken staan van dagbesteding. Want dat thuiszitten is helemaal niets!

Bron: www.weheartit.com

Een huis
Ik heb waarschijnlijk een project gevonden waar ik binnen pas. Ik moet nog wel met die gemeente rond de tafel om de indicatie goed te regelen. Maar dat is op het moment nog niet te doen omdat ze die voorlopig nog niet mogen toekennen. Het project wordt pas in 2018 opgeleverd. Ik zal dus volgend jaar nog niet gaan verhuizen, maar ik wil me volgend jaar wel beter gaan oriënteren in alles wat ik nog nodig heb. Ik wil wat meer de meubelzaken af om te gaan rekenen en alles uitzoeken, zodat ik dat niet op het laatste moment hoef te doen. Ik wil in 2018 alles kunnen kopen en gaan inrichten, ik wil de leuke dingen.

Mezelf ontdekken
Ik ga binnenkort naar een psycholoog voor de eerste afspraak. Dan moeten we het behandelplan gaan vormgeven. Aan de ene kant ben ik daar heel blij mee, maar aan de andere kant zie ik er heel erg tegenop. Want hoelang gaat het duren voordat ik hulp heb en wat ga ik allemaal over mezelf te weten komen? Maar het is nodig want ik moet echt beter in mijn vel komen te zitten en dat gaat alleen met de juiste hulp. Ik hoop dat ik die daar tref! Dit is iets wat ik mezelf al tijden gun en elke jaar lukt het net niet om tot een juist plan te krijgen die ook uitvoerbaar is. Ik kan alleen maar hopen dat dat nu wel gaat lukken.

Bloggen
Dit jaar wil ik ook meer aandacht aan mijn blog gaan besteden. Tenminste wel in vergelijking tot vorig jaar. Ik heb echt heel weinig blogs geschreven en ik hoop echt dat ik het tempo vast kan houden van vorige maand. Al was dat nog niet helemaal perfect, het was al een heel stuk beter dan de maanden daarvoor. Ik heb nog steeds het doel om op 31 december 2017 alles online te hebben. Misschien is dat niet helemaal realistisch, maar ik wil wel gaan kijken hoever ik kan komen. Aan het einde van het jaar wil ik dit doel pas aanpassen. Ik moet eerst gewoon mijn best doen om zo ver mogelijk te komen.

Dagbesteding
Ik hoop dit jaar ook wat buitenshuis te kunnen gaan doen. Want hoewel ik me prima vermaak merk ik het wel. Ik heb amper sociale contacten en ik kom het huis amper uit. Ik weet nog niet hoe ik dit doel precies zie, in de vorm van werk of een dagbesteding. Maar in ieder geval iets wat ik buitenshuis moet gaan doen. Ik zal me hier in moeten gaan verdiepen en dat zal niet helemaal meevallen, maar ik wil het in ieder geval gaan proberen zodat ik meer sociale contacten op doe dan dat ik nu doe. Verder kan het echt geen kwaad om niet meer de hele dag met mijn blog bezig te zijn of computerspelletjes te spelen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter