Update doelen 2015 juni 2015

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Ik vraag me af in hoeverre het mij gaat lukken om alle doelen, die ik mezelf gesteld had aan het begin van het jaar, te voltooien. Ik kan niet van een doel zeggen dat ik iets bereikt heb. Nou is dat ook niet helemaal eerlijk, maar ik heb niet zoveel bereikt dat ik kan beweren dat het allemaal wel goed komt. Eerlijk gezegd besteed ik ook te weinig aandacht aan sommige doelen. Ik zou meer moeite moeten doen om mijn doelen te bereiken, maar op de een of andere manier wil dat me niet echt lukken.

2015-surprise-me

Bron: www.weheartit.com

Bloggen
Eigenlijk ging dit doel best goed, tot april dit jaar. Ik kan zeggen dat er best wel veel blogs geschreven zijn die betrekking hebben op 2015 en ik ben ook al heel trots op wat ik bereikt heb over de periode 2011-2014, maar we moeten niet in op deze manier doorgaan, want de laatste tijd heb ik niet heel veel geschreven. Ik loop best wel wat achter en ook voor 2015 gaat de klad er een beetje inkomen en dat was niet de bedoeling. Het gebeurd weer met regelmaat dat blogs niet of te laat online komen. Ik moet hier echt wat aan gaan doen, maar wat?

Werken en studeren
Aan het begin van het jaar heb ik deze doelen op de lijst gezet met de gedachten het is goed om wat om handen te hebben. Alleen er gebeurd zo ontzettend veel in mijn leven dat ik me afvraag of het wel reëel is om nu te gaan werken. Mijn studie is ook een verhaal apart. Ik doe echt wel mijn best maar op het moment lijkt het alsof ik helemaal niets anders bereik dan frustratie bij mezelf. Ik krijg het niet voor elkaar om een vak af te ronden. Maar ik blijf het proberen, in het najaar wil ik weer examen gaan doen voor het vak Bedrijfseconomie en dan lukt het me wel!

Op mezelf 
Dit doel is vervloekt. Begin deze maand kreeg ik de uitslag van het bezwaar binnen, ongegrond. Ik mag niet op mezelf omdat ik een behandeling kan volgen en daar zou ik best wel eens beter uit kunnen komen. (Sinds wanneer is CP te genezen?). Dat de behandeling er op gericht is om mij beter in mijn vel te laten zitten en dat ze niet verwachten opeens hele veranderingen voor elkaar te krijgen is een tweede. Ik moet leren leven met wat ik heb, maar volgens het CIZ moet ik ook nog een stuk beter worden dan dat ik nu ben. Tegenstrijdig.

Doorgaan!
De rest van de doelen die op mijn lijstje staan zijn minder groots, maar zeker niet onbelangrijk. Alleen ook deze doelen gaan niet opeens als een speer. Ik ben er echt wel mee bezig, maar het lijkt wel alsof er geen einde aan komt. Ik doe mijn best en het ene moment vlieg ik er doorheen en het volgende moment lijkt het alsof er eerst nog honderd dingen gebeuren moeten voordat ik ook maar iets wat resultaat zie. Ik kan niets anders doen dan doorgaan en hopen dat ik deze doelen wel aan het einde van het jaar voltooid heb. Dan heb ik nog niets.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter