30 day blog challenge NL – vijf leuke YouTube filmpjes

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Er is weer een challenge gaande in blogland. Deze keer is die bedacht door Maris van Hare Maristeit Ik kwam hem tegen op de blog van Monique en besloot om hem ook te gaan doen. Jaren terug heb ik al eerder zo’n challenge gedaan en dat vond ik best leuk om te doen. Omdat deze challenge hele andere onderwerpen heeft dan de challenge van jaren terug, denk ik dat het ook in die vorm leuk kan zijn om hem te doen. Zo leren jullie mij misschien toch nog iets beter kennen, dan dat jullie nu doen. Vandaag het zes artikel van de 30 day blog challenge NL.

Ik kijk eigenlijk nooit grappige/leuke filmpjes op YouTube. Ik heb namelijk helemaal niet het geduld om dat soort filmpjes te bekijken. Ik verveel me al heel snel tijdens het kijken van dit soort filmpjes, daarnaast vind ik het vaak niet eens echt grappig. Af en toe komen dit soort filmpjes op Facebook voorbij en dan wil ik ze nog wel eens bekijken. Ik ben speciaal voor deze blog YouTube opgegaan om te gaan zoeken naar grappige filmpjes (ik heb de filmpjes ook echt bekeken voordat ik ze hier plaats). Ik heb er een paar gevonden en deze zijn nu te bewonderen hieronder, maar ik verwacht niet dat ik dit snel nog een keer zal doen.

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter