30 day blog challenge NL – mijn mooiste vakantie

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Er is weer een challenge gaande in blogland. Deze keer is die bedacht door Maris van Hare Maristeit Ik kwam hem tegen op de blog van Monique en besloot om hem ook te gaan doen. Jaren terug heb ik al eerder zo’n challenge gedaan en dat vond ik best leuk om te doen. Omdat deze challenge hele andere onderwerpen heeft dan de challenge van jaren terug, denk ik dat het ook in die vorm leuk kan zijn om hem te doen. Zo leren jullie mij misschien toch nog iets beter kennen, dan dat jullie nu doen. Vandaag het zes artikel van de 30 day blog challenge NL.

Over mijn mooiste vakantie hoef ik niet lang na te denken. Tenminste ik weet dat het mijn skivakanties zijn, maar welke precies dat is dan wel weer moeilijk kiezen. Elk jaar heb ik zoveel plezier. Ik vind het geweldig om even een week niet bezig te zijn met mijn handicap, maar gewoon plezier te hebben. Het is niet te beschrijven wat die vakanties met mij doen, het is zo’n ervaring. Ik kijk er elk jaar weer naar uit en heb er zoveel zin in. Het is gewoon niet uit te leggen waarom, maar het is mij wel duidelijk dat je het gewoon mee moet maken om het echt te begrijpen.

Ik weet nog het eerste jaar dat ik meeging. Ik was van te voren super zenuwachtig en ik wist niet wat mij te wachten stond, maar ik had er ook heel veel zin in. Het was een super week. Ik heb zoveel gelachen en heel veel plezier gehad met de begeleiding en de rest van de groep. Ik vond het gewoon jammer toen we weer thuis waren. Ik heb echt maanden geteerd op die vakantie. Ik durf echt te beweren dat ik daardoor weer gemotiveerd was om verder te gaan met school en stage en mij te concentreren op mijn examens. Want voor de vakantie zat ik er doorheen.

Het tweede jaar was een wat minder jaar. Maar het derde jaar was super. Ik had een leuke begeleider en heb veel met hem kunnen lachen. Ook had ik het meteen weer een stuk meer naar mijn zin in de groep. Het was gewoon gezellig en dat zorgde ervoor dat ik ook dat jaar weer met een grote glimlach thuis kwam. Ik wist het toen zeker, met deze vakanties blijf ik meegaan totdat ik niet meer mag. Ik was blij dat ik me door dat ene jaar niet tegen had laten houden en weer de bus ingestapt was. Ik heb op die vakantie weer lang kunnen teren. Zo’n super vakantie was het.

Ook het vierde en het vijfde jaar waren super vakanties. Ik had deze twee jaren dezelfde begeleider en heb me prima vermaakt. Ook was de skigroep super en hebben we leuke toertochten kunnen maken als groep zijnde. Ik zou het liefst nu weer gaan, het jammere is alleen dat er op het moment geen sneeuw ligt. Ik kijk heel erg uit naar mijn zesde jaar en hoop dat deze net zo tof wordt als de voorgaande jaren. Over een paar maanden zullen we het weten. Maar dat deze vakanties mijn favoriete vakanties zijn dat is een ding wat zeker is. Ik vind het de leukste vakanties van het jaar.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter