30 day blog challenge NL – mijn favoriete outfit

geplaatst in: Challenges en tags | 0

Er is weer een challenge gaande in blogland. Deze keer is die bedacht door Maris van Hare Maristeit Ik kwam hem tegen op de blog van Monique en besloot om hem ook te gaan doen. Jaren terug heb ik al eerder zo’n challenge gedaan en dat vond ik best leuk om te doen. Omdat deze challenge hele andere onderwerpen heeft dan de challenge van jaren terug, denk ik dat het ook in die vorm leuk kan zijn om hem te doen. Zo leren jullie mij misschien toch nog iets beter kennen, dan dat jullie nu doen. Vandaag het zes artikel van de 30 day blog challenge NL.

Ik wou eerst beweren dat ik helemaal geen lievelingsoutfit heb, maar toen ik iets beter nadacht kwam ik tot de conclusie dat ik wel een lievelingsoutfit heb, of eigenlijk een lievelingstrui. Welke broek ik er onder draag maakt mij niet heel erg uit. Ik vind deze trui heerlijk zitten, waarom ik heb eigenlijk geen idee. Ik weet wel dat hij warm is en dat hij er leuk uitziet, twee belangrijke factoren om er bij mij voor te zorgen dat hij veel aangaat. Wat ook scheelt is dat deze trui al in de herfst geschikt is, het is niet echt een wintertrui. Ik draag hem daarom het hele jaar door, behalve dan in de zomer, want dan is hij wel veels te heet.

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter