Rolstoel is er, maar nog geen Smartdrive

geplaatst in: Cerebrale Parese | 0

Ik vertelde in november dat de gemeente mijn Smartdrive had afgekeurd en daardoor had mijn rolstoelleverancier het dossier gesloten. Zowel de gemeente als mijn rolstoelleverancier hadden mij niet laten weten dat de Smartdrive afgekeurd was en daardoor had ik lang zitten wachten voor niets. Pas in november kwamen we daar achter en werd de gemeente gevraagd of ze de aanvraag wouden heroverwegen. Dat wouden ze doen en een week later was de toestemming rond. Mijn rolstoelleverancier kon gaan bestellen. Ik zou zowel mijn rolstoel als Smartdrive hebben voor Kerst.

Kerstcadeau?
Maar hoe dichter het naar Kerst ging hoe minder ik hoorde van mijn rolstoelleverancier. De week voor Kerst werd ik gebeld met de mededeling dat ik geen verstelbare duwhandvatten kon krijgen in combinatie met een verstevigde rug, ik moest kiezen en koos voor de rugleuning. Ik voelde de bui toen al hangen maar vroeg het maar even voor de zekerheid of hij nog voor Kerst geleverd werd. Ik kreeg toen al een nee te horen en was daar niet blij mee. Een paar dagen later werd ik over de levertijd van de rolstoel en Smartdrive gebeld. De rolstoel zou de eerste week van januari binnen komen en de Smartdrive de laatste week.

Wel of geen …?
Ik baalde enorm, maar dat hielp natuurlijk helemaal niets. Ik ging op vakantie met mijn oude rolstoel. In mijn vakantie werd ik gebeld met de mededeling dat mijn rolstoel binnen was en dat ze een afspraak voor afleveren wouden maken. Dat kon op zijn vroegst de zestiende. Ik moest dus nog ruim twee weken wachten. In eerste instantie werd mij verteld dat de Smartdrive dan ook al geleverd werd, maar na navragen bleek toch dat deze er nog niet bij geleverd kon worden. Helaas, maar die werd nog steeds de laatste week van januari verwacht dus dan zou ik gebeld worden om daar een afspraak voor te maken.

Ander wiel
Mijn rolstoel werd de zestiende gebracht en ik was er heel blij mee. Het was heel erg wennen omdat ik niet zo’n stoel gewend was, maar ik wist dat het wel goed zou komen. Helaas bleek er een probleem te zijn. Als ik zelfstandig rij dan haal ik mijn hele rechterhand open. Ik ging dan ook binnen een week aan de telefoon bij mijn rolstoelleverancier en een week later stond er een adviseur op de stoep om te kijken naar mijn rolstoel. Ik had foto’s van mijn oude rolstoelwiel en de adviseur was al snel van mening dat ze deze wielen er op moesten gaan monteren. Ik zou zo snel mogelijk wat van hun horen erover.

Geen Smartdrive
Vorige week was de laatste week van januari en ik was dan ook heel blij toen ik maandags gebeld werd door mijn rolstoelleverancier. Helaas hadden ze geen goed nieuws voor mij. De Smartdrive heeft vertraging opgelopen bij de leverancier en kan niet voor de 17de februari aan mijn rolstoelleverancier geleverd worden. Ik was daar alles behalve blij mee. Er werd mij verteld dat ze gingen kijken wat ze voor mij konden doen, maar dat er waarschijnlijk niets aan te doen was omdat het aan de leverancier lag. Helaas bleek dat bij navraag te kloppen en moest ik geduld hebben tot na de 17de, er zit niets anders op.

Discussie
Maar ik was boos en uiten mijn woede dan ook op Facebook. De leverancier van de Smartdrive was daar niet over te spreken en vertelde me alleen dat ik bij hun had moeten checken hoe het zat en dat ik mijn ongenoegen niet via Facebook moest uiten. Ik was woest door de manier waarop er gereageerd werd. Ik wist dat dit een discussie werd waar we beide heel anders in stonden en die we allebei niet konden winnen. Ik besloot dan ook om duidelijk te maken dat dit mijn persoonlijke pagina was en dat ik daar op zette wat ik wou. Ik heb de pagina van de leverancier geblokkeerd en heb het bericht online gelaten. De groeten!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter