Resultaten enquête

geplaatst in: Bloggen | 0

Een paar weken geleden heb ik een enquête geplaatst op mijn blog. Deze is helaas niet zo goed ingevuld als dat ik gehoopt had, maar dat is ook mijn eigen schuld. Ik heb hem amper gepromoot. Toch heb ik besloten om de enquête dicht te gooien en dat is niet alleen omdat hij zo weinig ingevuld werd. Maar vooral omdat ik weinig tot niets met de antwoorden kan. Het is leuk om te weten dat vooral veel vrouwen mijn blog bezoeken, maar dat had ik sowieso kunnen afleiden aan de mensen die op mijn blog reageren. Toch zal ik proberen om iets met jullie antwoorden te gaan doen. 

Plaatsen 
Wat heel duidelijk was dat jullie eigenlijk vonden dat ik te onregelmatig plaats. Iets wat ik helemaal met jullie eens ben en waar ik hard aan werk. Ik vind het ontzettend lastig om echt vooruit te bloggen en nu ik een peesontsteking heb loopt het weer helemaal in de soep. Ik probeer hier echt aan te werken, want het is iets wat ik zelf ook graag zie veranderen bij mezelf. Ik heb daarom ook besloten om de My life in pictures vanaf het nieuwe jaar op maandag te publiceren op die manier heb ik een dag extra om ze te schrijven, want de weken lopen nog wel van zondag tot zaterdag. Ik ga het weer oppakken.

Interessant of …?
Ik had de vraag gesteld wat mensen interessant vonden om te lezen, veel mensen hebben deze vraag niet ingevuld maar een iemand gaf een bijzonder antwoord ”jezelf ziek vinden”, het werd nog bijzonderder toen diezelfde persoon hetzelfde antwoord invulde bij de vraag wat ze het minst interessant vonden om te lezen. Ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet. Mijn blog gaat over mijn beperking en ik probeer het beeld realistisch neer te zetten, tenminste zoals ik het zelf zie. Het gaat niet voor niets over mijn leven. Ik zou graag een toelichting, desnoods anoniem, van deze persoon ontvangen.

Welke onderwerpen
Iemand gaf aan bij de vraag welke onderwerpen diegene mist dat diegene graag een stuk over mijn hostingsbedrijf ziet. Ik weet niet zo goed waarom ik daar iets over zou vertellen, want diegene wil vooral weten bij wie ik zit en of ik tevreden ben. Ik vertel het bedrijf niet omdat ik niet weet of diegene waar het bedrijf van is dat openbaar wil hebben. Als diegene het perse wilt weten kan die contact met mij zoeken en dan kan ik op die manier het bedrijf doorgeven. Diegene gaf ook aan dat ik meer over mijn positieve en negatieve ervaringen bij bijvoorbeeld een dag weg mag gaan vertellen. Ik ga het onthouden.

Social media en lay-out 
Ook kreeg ik te horen dat ik mijn Instagram en Facebookpagina beter bij moet gaan houden. Prima, als jullie dat willen dan ga ik dat doen. Er waren ook mensen die aangaven wat ze meer op mijn sociale mediakanalen wilde zien en dat ga ik zeker meenemen. Verder vond ik het jammer om te horen dat mensen mijn lay-out niet helemaal geslaagd vonden, maar daar geen echte toelichting op gaven. Wat zouden jullie veranderd willen zien? Zonder die toelichting wordt het voor mij gissen. Ik ga met jullie antwoorden aan de slag en ik ben iedereen dankbaar die de moeite heeft genomen om hem in te vullen!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter