Update blog WordPress september 2017

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

Achterstand
Ik kan helaas niet zeggen dat ik afgelopen maand lekker in het ritme zat. Aan het begin van de maand ging het nog wel redelijk. Ik kreeg het voor elkaar om ongeveer drie blogs per dag te schrijven, niet overdreven veel maar wel genoeg om op dat moment alles te publiceren. Maar na een paar weken raakte ik uit mijn ritme. Ik kreeg het druk en dat zorgde ervoor dat ik minder tijd aan mijn blog besteedde dan dat ik zou willen. Toen ik ook nog eens ziek werd bouwde ik een achterstand op omdat ik geen reserve had kunnen opbouwen. Ik kreeg een lichte achterstand, die ik nog niet weggewerkt heb.

Motivatie
Het is een achterstand waarvan ik verwacht dat ik hem binnen een paar dagen heb weggewerkt. Maar ik moet wel de motivatie vinden om dat te doen. Want deze ben ik helaas ook verloren in de tijd dat ik uit mijn ritme raakte. Iets wat er mede voor gezorgd heeft dat ik een achterstand opgebouwd heb. Maar meestal vind ik aan het einde van een maand of aan het begin van een maand mijn motivatie weer. Zo niet dat moet ik me bedenken hoe ik het op wil lossen. Op dit moment heb ik de hoop dat het binnenkort weer gaat lukken om een hele boel blogs achter elkaar te gaan schrijven.

Kwaliteit
De achterstand uit 2011 tot en met 2016 is deze maand niet ontzettend veel afgenomen. Maar dat is niet het belangrijkste. Alles wat ik wel doe aan de achterstand is alleen maar mooi meegenomen en ik denk wel dat ik kan zeggen dat ik mijn best doe. Het zal altijd sneller kunnen, maar sneller is in dit geval absoluut niet beter. Ik doe op het op deze manier met plezier en dat zorgt ervoor dat de berichten meer kwaliteit uitstralen. Iets wat ik heel belangrijk vind. Ik herschrijf een bericht liever een paar keer tot het moment dat ik tevreden ben dan meteen publiceren vanwege de achterstand.

Trots 
Ik ben in ieder geval nog heel trots op mezelf. Ik heb nog nooit zoveel aan de achterstand gedaan als in dit jaar. Terwijl ik al vanaf 2011 roep dat het bericht er echt aan komt. Het zal nog wel een paar maanden duren, maar ik hoop echt dat het minder dan een jaar is. Dat is iets wat wel moet lukken als het mij tenminste lukt om elke maand iets aan de achterstand te doen de achterstand niet mega laat oplopen. Ik weet dat het moet kunnen en het zal heel vreemd zijn om dat moment echt te bereiken maar op het moment dat het lukt ben ik super, maar dan ook super blij!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter