Update blog WordPress oktober 2017

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

Motivatie 
Ik vertelde vorige maand al dat ik mijn motivatie om te bloggen kwijt was. Het heeft tot eind september geduurd voordat ik hem weer terug had. Ik had gewoon helemaal geen zin om te bloggen. Ik schreef alleen de berichten van 2017 en zelfs die kwamen wel eens later online dan had gemoeten. Gelukkig kan ik zeggen dat ik op dit moment geen achterstand heb en ik hoop dat zo te kunnen houden, maar ik heb het de afgelopen maanden gezien, soms lukt dat toch nog niet. Ik denk dat het komt omdat ik toch ook nog in het verleden bezig ben. Ik kan nog niet genoeg vooruit bloggen.

Ik zou eigenlijk in plaats van twee dagen vier à vijf dagen vooruit moeten bloggen. Dan kan ik eventuele onverwachte gebeurtenissen wat beter opvangen. Ik wil dat dan ook vanaf volgend jaar gaan doen, maar gaat het mij in de aankomende maanden al lukken dan sta ik daar helemaal niet negatief tegenover. Het enige wat ik niet vooruit kwam bloggen is de My life in picture, maar deze kan ik gedurende een week al wel bijhouden. Op die manier moet het helemaal goedkomen. Ik hoop hiermee te kunnen voorkomen dat een blog alsnog te laat online komt door onverwachte gebeurtenissen.

Verder gaat het eigenlijk best wel goed. Het verleden mag misschien wat meer aandacht krijgen, maar ik ben al blij als de achterstand niet oploopt. Ik merk dat het verleden soms best confronterend is waardoor ik op slot schiet. Er zijn dagen dan vliegen mijn vingers over het toetsenbord en er zijn dagen dat ik mezelf afvraag of ik niet moet stoppen met het verleden alsnog online zetten. Iets wat ik afgelopen maand serieus heb overwogen. Maar ik merk dat ik toch heel graag wil dat alle berichten online komen waardoor ik heb besloten het anders aan te gaan pakken. Want dit werkt niet meer.

Ik ben heel erg gefocust geweest op 2016. Ik werkte eigenlijk achterstevoren. Van 2017 naar 2011 in plaats van 2011 naar 2017. Maar dat werkt niet. Ik ga schrijven waar ik zin in heb. Als dat een bericht is uit 2012 dan gebeurd dat. Het enige is dat ik ervoor blijf zorgen dat eerst de andere berichten uit dezelfde subcategorie online staan. Ik hoop dat dit er voor zorgt dat ik mijn motivatie blijf houden en als het niet werkt dan verzinnen we gewoon weer wat anders. Ik blijf erbij dat bloggen leuk moet zijn en dat als dat het niet meer is ik er mee moet stoppen, want dan werkt het niet meer!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter