Update blog WordPress november 2017

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

Motivatie 
Ik vertelde vorige maand dat ik zoekende was naar mijn motivatie. Ik had op dat moment geen achterstand en ik dacht dat wel zo te kunnen houden. Helaas, dat is niet helemaal gelukt. Ik heb een paar weken een lichte achterstand in 2017 gehad. Deze is ondertussen helemaal weggewerkt, maar daar is wel heel even overheen gegaan. Dat kwam vooral omdat ik mijn motivatie helemaal kwijt was en ik bang was dat als ik zou doorzetten ik het niet vol zou houden en er aan onderdoor zou gaan. Dat wou ik voorkomen en daardoor liet ik de boel de boel af en toe. Even pas op de plaats.

Sprintje
Dat was een verstandige beslissing, want ondertussen ben ik weer gemotiveerd en lukt het weer om wat verder vooruit te bloggen. Ook ben ik weer bezig met de berichten uit het verleden. Ik heb getwijfeld om er mee te stoppen, maar besloten om dat niet te doen. Ik refereer namelijk nog wel eens naar zo’n bericht en dan is het wel makkelijk om de link te kunnen zetten. Ik heb alleen besloten om geen sprint te gaan trekken. Dat was ik eigenlijk wel van plan, maar is gewoon niet haalbaar en dat moet ik accepteren. Ik ga gewoon verder op dit tempo en hoop het volgend jaar ergens af te hebben.

Trots
Ik merk verder dat ik enorm trots ben op hoe ik bezig ben. Ik had aan het begin van het jaar nooit gedacht dat ik het voor elkaar zou krijgen om zoveel berichten online te zetten. Ik was bang dat ik na een paar maanden weer in mijn oude patroon zou vallen, maar dat is niet gebeurd. Er zijn maanden geweest dat het best moeilijk was en soms nog steeds is om het voor elkaar te krijgen, maar ik hoef nog maar 42 berichten te schrijven en dan heb ik 730 berichten te schrijven. Dat is gemiddeld gewoon 2 berichten per dag. Het hoogste wat ik tot nu heb gehaald is 423 in een jaar tijd. Daar ben ik ver overheen.

Volgend jaar
Dat had ik echt nooit verwacht. Ik wil alleen niet zeggen dat ik daar volgend jaar overheen moet gaan, want ten eerste hoef ik waarschijnlijk niet zoveel berichten te schrijven om alles echt online te hebben en ten tweede ik heb dit jaar een recordaantal geschreven, dat moet ik niet nog een keer van mezelf verlangen. Zolang ik er maar voor zorg dat ik geen achterstand opbouw is het doel al behaald. Want dat is dit jaar soms al een uitdaging geweest, ik merk dat vooruit schrijven niet mijn sterkste kant is. Daar moet ik echt wat aan gaan doen, want anders gaat het straks weer mis ben ik bang.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter