Update blog WordPress juli 2017

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten in de goede lay-out. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Daar ben ik halverwege december 2013 mee begonnen. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

Trots
Op het moment dat ik deze blog geschreven had, had ik alle blogs geschreven die ik vorige maand wou schrijven. Ik begon aan het begin met een hele achterstand. Er moesten bijna honderd blogs geschreven worden om echt heel 2017 tot vandaag online te hebben en dat is gewoon gelukt. Daar ben ik echt enorm trots op. Ik had namelijk niet verwacht dat het mij zou lukken om ook de blogs van de afgelopen maanden online te hebben. Ik kan eerlijk gezegd nog niet echt geloven dat het echt gelukt is. Zeker niet toen ik halverwege de maand helemaal geen zin meer had om te bloggen en doodmoe was.

Doel
Toch vond ik op een gegeven moment de zin weer om te gaan bloggen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik schreef het ene bericht na het andere bericht en opeens stond heel 2017 online. Ik besefte me alleen wel dat het maar tot het begin van juli zou zijn, want wie weet over welke onderwerpen ik dan wil schrijven. Het geeft mij alleen een boost om verder te gaan en dit vast te houden. Want het zou fantastisch zijn als ik alle berichten gewoon kan blijven publiceren. Dat is namelijk het doel waarmee ik dit jaar in ben gegaan. Zoveel mogelijk berichten online zetten, zeker van 2017. Maar ook van eerder.

Motivatie
Ik merk dat ik zin heb om op deze manier te bloggen, het motiveert. Elke dag besteed ik toch wel wat tijd aan mijn blog. Tenzij ik ziek ben, het heel druk heb of helemaal geen zin heb om te bloggen. Vooral dat laatste komt met regelmaat voor, maar meestal is de zin om te bloggen binnen een paar dagen weer helemaal terug. En zo niet, dan probeer ik in ieder geval de blogs van 2017 gewoon te schrijven. Want het is heel belangrijk dat bloggen een hobby blijft, maar ik weet ook dat als de berichten uit 2017 niet geschreven worden ik op een gegeven moment daar weer onterecht boos over word op mezelf.

Foto’s
Omdat het zo goed gaat met bloggen, probeer ik ook weer wat meer tijd te besteden aan de foto’s die ik in maart weggegooid heb. De meeste blogs van voor maart dit jaar hebben nog steeds geen foto, maar ik ben druk bezig om alle foto’s weer terug te plaatsen. Langzaamaan begint mijn blog weer ergens op te lijken. Ik merk het in ieder geval aan mijn bezoekers. Elke dag komen wel meerdere personen even kijken naar mijn nieuwe blog, de ene dag wat meer dan de andere dag, maar dat houdt iedere blogger. Het is in ieder geval een motivatie als je weet dat je blog door mensen bezocht wordt.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter