Update blog WordPress januari 2018

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

2017
Het is net niet gelukt om 2017 helemaal online te krijgen. Ik heb de laatste dagen zo mijn best gedaan, maar de 31ste lag ik met hoge koorts op de bank en heb ik mijn hele laptop niet aangeraakt. Ik had geen behoeften aan zo iets als blogs schrijven, dus ik heb de laatste twee blogs niet geschreven. Deze komen zo snel mogelijk alsnog online. Maar dat neemt niet weg dat ik enorm trots ben op mezelf. Ik had dit aan het begin van 2017 niet durven dromen. Ik heb er heel hard voor gewerkt, maar ik had serieus niet verwacht dat ik zo ver zou komen. Zeker niet toen het bloggen steeds moeizamer en moeizamer ging.

Alles online
Het doel om alle blogs vanaf 01 juli 2011 tot en met 31 december 2017 online te krijgen is wel gigantisch mislukt. Ik mis uiteindelijk nog ruim 700 blogs. Toch ben ik ook hier ontzettend trots op wat ik bereikt heb. Aan het begin van 2017 moest ik er nog 400 meer. Zoveel heb ik er nog nooit in een jaar geschreven.  Is het realistisch om te denken dat ik die 700 wel even in 2018 wegschrijf? Ik denk het niet, dus ik wil gaan kijken hoe ver ik kom. Ik zou namelijk 60 blogs, per maand, uit het verleden moeten schrijven om aan het einde van het jaar alles weggeschreven te hebben. Dat klinkt weinig, maar is wel heel veel.

2018
Dat is dan ook geen doel voor 2018. Ik ga proberen zo ver mogelijk te komen, maar het moet leuk blijven. Wat ik wel wil proberen is om aan het einde van het jaar heel 2018 online te hebben. Als ik zie hoe dat vorig jaar ging moet het realistisch zijn om dat dit jaar wel voor elkaar te krijgen. Ik heb dit jaar geen grote achterstanden meer in dezelfde subcategorie waardoor het een stuk makkelijker moet zijn om het voor elkaar te krijgen. Ik heb in ieder geval vertrouwen in mezelf, ik kan dit en wil dit dus ik zie het helemaal goedkomen. Maar ik zal er wel mijn schouders onder moeten zetten anders gaat het mis.

Vooruit bloggen
Ik zal ook wat meer vooruit moeten gaan bloggen, omdat ik het mezelf anders heel moeilijk maak. Berichten komen dan waarschijnlijk weer te laat online en dat is niet de bedoeling. Ik weet ook dat ik daar toe in staat ben alleen dat zodra ik ziek ben (zoals nu) dat het toch wel een uitdaging zal zijn en vooral als het dan misgaat om mijn buffer weer op te bouwen. Daar moet ik wat op gaan verzinnen. Ik kan dit jaar daar mooi voor gaan gebruiken, want ook hiervoor zal gelden dat ik moet gaan ontdekken wat het beste bij mij past en dat zal ook wel met vallen en opstaan ontdekt moeten worden.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter