Update blog WordPress december 2017

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

2017
Het bloggen gaat echt prut. Ik wil wel maar het lukt niet en dat is zo ontzettend frustrerend. Mijn hand doet nog steeds heel veel pijn als ik lang bezig ben. Maar niet alleen mijn hand doet zeer, ik zit niet echt lekker in mijn vel en dat zorgt er ook voor dat ik eigenlijk geen energie heb om te bloggen. Er speelt zoveel dat het niet gek is dat ik uitgeput ben, maar het is wel frustrerend, want op deze manier gaat het mij niet lukken om aan het einde van het jaar elke dag een blog online te hebben. Ik moet in totaal nog 33 blogs van dit jaar en dat is toch nog best wel een hoop als je veel pijn hebt.

Stoppen …?
Ik weet dat ik al super ver ben en het zou zonde zijn als ik nu de handdoek in de ring gooi, maar ik weet even niet hoe ik het voor elkaar moet krijgen zonder mezelf gek te draaien. Ik moet dus even nadenken hoe ik verder gaat. Misschien lost mijn pijn zich spontaan op, maar laat ik daar maar niet teveel op hopen. Ik moet dus gewoon afwachten hoe het gaat lopen en dan verder kijken, al vind ik dat best wel lastig. Vooral als ik kan zeggen dat ik dit jaar zo dichtbij ben en het dan misschien niet gaat halen vanwege mijn hand en hoofd. Maar zorgen maken gaat me niet verder helpen.

Trots
Als ik kijk hoeveel ik afgelopen maand geschreven heb valt het best wel mee, 39 blogs, er zijn in het verleden maanden geweest waar ik minder in geschreven heb. Het is wel het laagste van dit jaar, maar het had een goede reden. Ik moet ook niet al te streng voor mezelf worden en ook trots zijn op wat ik bereikt heb, zowel afgelopen maand als jaar. Ik ben enorm gegroeid en het lukt mij steeds beter om mijn blog bij te houden. Het gaat nog niet zoals ik wil, maar ik kan niet meer doen dan mijn best en gelukkig kan ik zeggen dat ik dat doe. Dat moet ik mezelf blijven herinneren.

Doelen
Ik kijk daarom ook wel even wat er de aankomende maand gaat gebeuren. Ik wil geen doelen stellen voor de laatste maand van het jaar omdat ik weet dat ik ze waarschijnlijk toch niet kan voltooien.  Ik wil mezelf niet teleurstellen, dat heb ik al genoeg gedaan. Ik ga dat niet uitlokken of opzoeken. Ik doe wat binnen mijn macht ligt en als het niet is wat ik het liefst zou doen moet ik dat ook accepteren. Als ik dat doe naast trots zijn op wat ik wel bereikt heb, dan komt het helemaal goed. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik dit jaar al meer dan 730 blogs heb geschreven. Wauw, trots!

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter