Update blog WordPress augustus 2017

geplaatst in: Bloggen | 0

In juli 2013 ben ik overgestapt van Blogger naar WordPress. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige berichten niet heel goed zijn mee gekopieerd. Ik moest al die berichten met de hand opnieuw erop zetten. Tot december 2013 heb ik computerproblemen gehad, op de ene computer updatete hij de berichten anders dan op de andere computer. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen met alle berichten er in zetten. Om jullie te laten weten hoe deze ”werkzaamheden” ervoor staan schrijf ik elke maand een update.

Helaas
Helaas is het vorige maand niet gelukt om alle blogs te schrijven die ik wou schrijven. Ik was mijn motivatie kwijt om te schrijven. Ik had geen zin om te schrijven en er zaten daardoor een hele boel dagen tussen dat ik alleen de blog van 2017 heb geschreven. Deze kwamen vorige maand dan ook wel eens te laat online. Ik had geen energie. Helaas missen er op het moment nog steeds twee blogs van juli. Ik heb de laatste dagen mijn best gedaan om ze alsnog online te krijgen. Maar ik had mezelf over de kop moeten werken om het voor elkaar te krijgen, het is dus nog niet af.

Weinig?
Ik heb voor mijn gevoel heel weinig blogs geschreven deze maand. Maar toen ik het net checkte bleek het best mee te vallen. Ik heb toch nog 66 blogs geschreven. Het is absoluut niet het meeste, maar het minste is het ook niet. Ik besef me alleen wel dat het in dit tempo nog even gaat duren voordat alle berichten online staan. Maar dat is niet anders. Plezier in bloggen hebben is het allerbelangrijkste. Want als ik dat niet heb dan komt het niet goed. Dan verschijnt er amper een blog online en over de kwaliteit ben ik dan ook niet te spreken. Die is dan gewoon slecht.

Day Zero Project 2018
Ik ben er achter gekomen dat het waarschijnlijk niet meer te doen is om aan het einde van het jaar meer dan alleen 2017 online te krijgen. Een groot deel van 2016 en 2015 staan dan absoluut online, maar waarschijnlijk niet helemaal. Ik heb daarom besloten om een paar doelen in het Day Zero Project  2018 op te nemen. ”Zorg ervoor dat bv. 2016 helemaal online staat.” Ik heb zo’n doel voor elk jaar in het Project opgenomen. In de hoop dat het in het volgende Project wel gaat lukken om alle jaren helemaal online te krijgen. Ik ga mijn best doen om ze te voltooien.

2017
Dat betekend niet dat ik de aankomende maanden mijn best niet meer doe om zoveel mogelijk blogs online te krijgen. Juist wel. Maar ik weet dat het heel veel werk is en dat ik het onderschat heb. Het doel om aan het einde van het jaar klaar te zijn is niet haalbaar, zelfs het doel om 30 juni 2018 klaar te zijn schat ik niet heel hoog in. Maar ik wil pas aan het einde van het jaar bekijken wat wel haalbaar is. Voorlopig ga ik mijn best doen om zo ver mogelijk te komen. Elke blog die ik geschreven heb is er een en daar mag ik trots op zijn. Want ik heb nog nooit zoveel geblogd in een jaar.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter